Main | My profile | Registration | Log out | Login Logged in as Guest | Group "Guests"Welcome Guest | RSS
Site menu
Main Page Forum Site Info Download Jocuri Download Desene Torrent Filme Filme 3GP Telefon Filmulete 3GP amuzante Programe Telefon Jocuri Telefon Filme Online Desene Online Jocuri Online Tv Online
DOWNLOAD FILME
Actiune Animatie Aventura Comedie Documentare Drama Horror Indiene Istorice Muzicale Romantice Seriale Sience Fiction Sport Thriler Altele
PROGRAME UTILE

YOUR DETAILS
IP
STATISTIC


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

download_trans.gifDescarcă programul acum

 

HyperIM - este un mic, dar foarte eficient utilitar pentru schimbarea status-ului la programele de IM. Are suport pentru urmatoarele IM’s: Google Talk, Miranda IM, Skype, Trillian, Windows Live Messenger, Xfire, Yahoo! Messenger (8.xx & 9.xx).

Printre principalele caracteristici se numara:
- suporta cele mai populare media playere (winamp, bsplayer, windows media player, media player clasic, vlc, kmplayer, GOM player, crystal player, etc.)
- in HyperIM este deasemenea integrat un plugin (Robot), care indeplineste aproximativ functiile unui robot telefonic
- suporta skin-uri
- CTRL+ALT+H - dezvaluie emoticon-urile ascunse din Yahoo Messenger
- presetarea mesajelor care vor aparea in status in functie de player-ul care il utilizezi intr-un anumit moment
Cel mai tare program de schimbare a status-ului la IM in functie de player-ul care-l ai deschis sau in functie de dispozitia pe care o ai.

 

 

msn

Download : pentru Windows Live Messenger -

Instalare Skin: In arhiva de mai sus (Vista_Ultimate_MSN.zip) se gaseste un fisier .dll (msgsres.dll) care trebuie inlocuit cu cel original al WLM-ului . Inchideti WLM-ul si copiati acest fisieier in c:/program files/MSN Messenger . Reporniti Windows Live Messenger si skinul va fi aplicat automat. Windows Vista Ultimate Skin.

 

 

 

 
Y!Amp 

For Yahoo! Messenger 6, 7, 7.5, 8 and 9

 

Y!Amp shows what song you're listening to in Winamp or Last.FM (and soon to be iTunes) in your status on Yahoo! Messenger 6, 7, 7.5, 8 and 9. You can also set a custom message before & after song title/artist, and more!

Un program care arata ce muzica asculti in Winamp mai usor de folosit este acesta.

 

 

 

download_trans.gifDownload

YahDecode Archive Reader

 Permite utilizatorilor sa citeasca arhiva de pe mess de la toate id-urile care au intrat pe mess de pe calculatorul lor. Nu trebuie sa se logheze. 

 

 
 

 

 

 Clear/Edit YahooMessenger Status History

 download_trans.gif Download 

Program cu care puteti sterge sau edita statusurile vechi pe care nu le mai folositi, adica acele statusuri din lista care nu va mai trebuie si ocupa spatiul degeaba. 

 

     

    

YAHOO WIDGET ENGIME 

 download_trans.gifDOWNLOAD

este o aplicatie necesara daca vreti sa folositi diferite widgeturi de la yahoo. Trebuie sa aveti cel putin 512 Mb RAM. Cele mai noi widget-uri: ON-LINE

 

 

 

 

Yahoo! Messenger Tweaker

download_trans.gifDOWNLOAD

 Este un program care va permite sa deschideti mai multe sesiuni, sa blocati reclamele, sa nu mai vada cel cu care vorbiti atunci cand scrieti, sa redenumiti bara de titlu, sa schimbati animatia de la logare cu o alta, sa stergeti statusurile si sa salvati avatarul unui contact din lista.

 

 

 

 

Yahoo Messenger Hider 

download_trans.gifDOWNLOAD 

 este o aplicatie special creata pentru a ascunde conversatiile tale private, mai ales de ochii sefului. Ascunde orice urma a Messenger-ului putand fi vazut doar la o apasarea tastelor F11 sau F12.

 

 

 

Ytk lite

download_trans.gifDOWNLOAD

Este un program care adauga mai multe optiuni Messenger-ului astfel incat sa va fie mai usor sa chat-uiti fara sa fiti deranjati.

 

  

BeeNut Instant Messenger

download_trans.gif DOWNLOAD

Va permite sa vorbiti de pe mai multe tipuri de messenger in acelasi timp. Este compatibil cu MSN Messenger, Yahoo Messenger (Y!), AOL Instant Messenger, ICQ, si QQ.

 

 

 

download_trans.gifDownload.

Un programel foarte simplu de folosit, cu ajutorul caruia poti vedea avatarul oricarui id indiferent daca este online, offline, in lista ta de mess sau nu. Trebuie doar sa scrii id-ul si sa dai ok, iti va aparea avatarul persoanei respective dupa care poti sa il “furi” adica sa il salvezi si sa ti-l pui tu.

 

 

Un skin galben-verzui pentru Y!M, compatibil pe versiunile 6, 7 si 8.

 

Halo
 

Halo skin, for Yahoo! Messenger. –download_trans.gif – halo.zip

Instalare : – dupa ce descarcati si dezarhivati fisierul de mai sus, copiati folderul creat in  C:Program FilesYahoo!SharedGraphics si selectati skinul Halo din meniul de optiuni YM.

Login form
Search
Youtube
Social bookmarks
Copyright MyCorp © 2020
Free website builderuCoz