Main | My profile | Registration | Log out | Login Logged in as Guest | Group "Guests"Welcome Guest | RSS
Site menu
Main Page Forum Site Info Download Jocuri Download Desene Torrent Filme Filme 3GP Telefon Filmulete 3GP amuzante Programe Telefon Jocuri Telefon Filme Online Desene Online Jocuri Online Tv Online
DOWNLOAD FILME
Actiune Animatie Aventura Comedie Documentare Drama Horror Indiene Istorice Muzicale Romantice Seriale Sience Fiction Sport Thriler Altele
PROGRAME UTILE





YOUR DETAILS
IP
STATISTIC


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Main » 2009 » September » 6 » TeamViewer 4.1
0:57 AM
TeamViewer 4.1

TeamViewer este o aplicatie rapida, simpla si usor de folosit fiind o solutie de control de la distanta folosind Internet-ul. Este o aplicatie care integreaza mai multe module:
- permite afisarea unor demonstratii, prezentari (PowerPoint), ajutor de la distanta (pentru prieteni, colegi, colaboratori);
- transfer (partajare) de fisiere, chat;
- este o aplicatie gratuita pentru utilizare necomerciala.

TeamViewer este o solutie pentru toata lumea... Majoritatea aplicatiilor de acest gen ofera pachete separate pentru asistenta de la distanta, administrare de la distanta, demonstratii si prezentari, transfer de fisiere, chat, etc. TeamViewer este o solutie integrata pentru tot ce aveti nevoie, continand toate modulele intrun pachet simplu si foarte abordabil.
Aplicatia poate fi folosita nu doar pentru controlul computerelor si serverelor ci si pentru instalarea sau dezinstalarea altor aplicatii chiar daca este nevoie de restart si reconectare.
TeamViewer are integrat transfer de fisiere care va permite sa copiati fisiere si directoare pe si de pe computerul partener aflat la distanta, chiar daca acesta lucreaza din spatele unui firewall.
TeamViewer este o solutie foarte sigura. Foloseste pentru transmiterea datelor o cheie interschimbabila si sesiune criptata AES (256 Bit) , acelasi standard de securitate folosit de https/SSL.
Folosirea aplicatiei (instalare, dupa caz) nu necesita drepturi de administrator. Doar rulati aplicatia si... gata!
Optimizarea conexiunii la Internet este realizata de TeamViewer automat in functie de calitatea selectata de utilizator.
Un alt mod de lucru este prezentarea desktop-ului dv. unui partener. Ii puteti arata o demonstratie, un produs sau chiar o prezentare PowerPoint (care poate fi inregistrata).

Descarca Acum

Views: 380 | Added by: movie-program | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Login form
Search
Youtube
Social bookmarks
Copyright MyCorp © 2024
Free website builderuCoz